Kaszinótojás
2 db tápanyagtartalma: | |||
---|---|---|---|
Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
115 kcal | 3 g | 11 g | 0 g |
Hozzávalók 12 darabhoz:
- 6 tojás,
- 110 g csökkentett zsírtartalmú majonéz,
- 1 ek. mustár,
- 1 tk. fehérborecet,
- 1/2 tk. só,
- 6 tk. sztívia por,
- kevés fűszerpaprika díszítésnek
A tojásokat keményre főzzük, óvatosan félbevágjuk. A sárgájukat külön tálban villával összetörjük, krémesre keverjük a majonézzel, a mustárral, sóval, ecettel és a sztíviával. Az így kapott tojáskrémmel megtöltjük a fehérjéket. Ízlés szerint meghintjük fűszerpaprikával a tojások tetejét, és frissen tálaljuk.
További receptek:
Szűcs Zsuzsanna MScdietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember