Feltöltés dátuma: 2022.03.22.

Vörös Józsefnére emlékezünk

Illusztráció

Az 1993-ban megalakult gyáli cukorbeteg-egyesület elnöki feladatait 2012-től Vörös Józsefné Erika látta el. Rendkívüli munkabírással, elhivatottsággal, határtalan szorgalommal és empátiával bírt. A 160 fős közösséget összetartotta.

Előadásokat szervezett, saját magát is folyamatosan képezte és tudását megosztotta a többiekkel. Az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres mozgás volt a vesszőparipája, a nyolc éve működő nordic walking csoporttal és a heti átmozgató torna aktív résztvevőjeként tagtársaival együtt ő is rendszeresen sportolt. Munkásságát 2018-ban Lang Gusztáv-díjjal ismerték el.

Az egyesület volt a családja. Tele volt tervekkel, ötletekkel, amelyek már nem valósulhatnak meg, mert 2021. június 26-án végleg távozott közülünk. Nagy űrt hagyott maga után. Hiányzol, Erika, nehezen engedünk el.

Lukácsik Györgyné elnök

Megjelent a diabetes2021/6. számában

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!