3 ek. hidegen sajtolt napraforgóolaj vagy olívaolaj
só
őrölt bors
fokhagymagranulátum
petrezselyem
A répákat megpucoljuk, négyfelé vágjuk hosszában. Hőálló edénybe tesszük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal vagy hidegen sajtolt napraforgóolajjal. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt fokhagymával, majd rászórjuk az apróra vágott petrezselymet. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt megsütjük.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint! (Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!