Feltöltés dátuma: 2020.02.23.

Finn ünnepi ételek

Gombasaláta

1 adag tápanyagtartalma
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
77 kcal 2 g 6 g 3 g

Hozzávalók 10 adaghoz:

  • 550 g konzerv gomba
  • 2 dl habtejszín
  • 100 g vöröshagyma
  • 1-2 ek. friss kakukkfű
  • 1/2 tk. só
  • fekete bors

A gombát lecsepegtetjük, összevágjuk minél apróbb kockákra. A tejszínt jó habosra verjük. A vöröshagymát meghámozzuk, kockákra vágjuk. Egy tálban keverjük össze a gombát, a hagymát és a felvert tejszínt. A kakukkfüvet aprítsuk fel éles késsel, adjuk a gombához, keverjük el a sóval és a borssal együtt.

Megjelent a diabetes2019/6. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!