Feltöltés dátuma: 2020.02.23.
Finn ünnepi ételek
Gombasaláta
1 adag tápanyagtartalma |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
77 kcal |
2 g |
6 g |
3 g |
Hozzávalók 10 adaghoz:
- 550 g konzerv gomba
- 2 dl habtejszín
- 100 g vöröshagyma
- 1-2 ek. friss kakukkfű
- 1/2 tk. só
- fekete bors
A gombát lecsepegtetjük, összevágjuk minél apróbb kockákra. A tejszínt jó habosra verjük. A vöröshagymát meghámozzuk, kockákra vágjuk. Egy tálban keverjük össze a gombát, a hagymát és a felvert tejszínt. A kakukkfüvet aprítsuk fel éles késsel, adjuk a gombához, keverjük el a sóval és a borssal együtt.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!