Feltöltés dátuma: 2020.02.23.

Finn ünnepi ételek

Füstölt hal könnyű krémmel

100g tápanyagtartalma
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
205 kcal 14 g 16 g 0 g

Hozzávalók:

  • 300 g füstölt, szálkátlan lazac vagy hering
  • 150 g sovány tejföl (12%-os)
  • 150 g krémsajt
  • 1 ek. citromlé
  • 1/2 csokor friss kapor
  • fekete bors

A szálka és bőr nélküli füstölt halszeleteket vágjuk vékony csíkokra. A kaprot metéljük minél apróbbra. Egy tálban keverjük össze a tejfölt, a krémsajtot és a citromlét, adjuk hozzá a halat és a kaprot, ízesítsük borssal.

Megjelent a diabetes2019/6. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!