Feltöltés dátuma: 2020.02.23.
Finn ünnepi ételek
Füstölt hal könnyű krémmel
100g tápanyagtartalma |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
205 kcal |
14 g |
16 g |
0 g |
Hozzávalók:
- 300 g füstölt, szálkátlan lazac vagy hering
- 150 g sovány tejföl (12%-os)
- 150 g krémsajt
- 1 ek. citromlé
- 1/2 csokor friss kapor
- fekete bors
A szálka és bőr nélküli füstölt halszeleteket vágjuk vékony csíkokra. A kaprot metéljük minél apróbbra. Egy tálban keverjük össze a tejfölt, a krémsajtot és a citromlét, adjuk hozzá a halat és a kaprot, ízesítsük borssal.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!