Feltöltés dátuma: 2020.02.22.

Finn ünnepi ételek

Aszaltszilvaleves

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
99 kcal 1 g 0 g 22 g

Hozzávalók 6 adaghoz:

  • 200 g aszalt szilva
  • 1200 ml víz
  • 1/2 tk. őrölt fahéj
  • 100 g cukornak megfelelő sztíviapor
  • 3 ek. burgonyakeményítő

Az aszaltszilvát egy lábasban feltesszük főni a sztíviaporral és a fahéjjal, főzzük kb. 15 percig. Vegyük le a tűzről. A burgonyakeményítőt előbb keverjük el egy csepp hideg vízzel, majd adjuk a leveshez. Tálaljuk melegen.

Megjelent a diabetes2019/6. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!