Feltöltés dátuma: 2020.02.22.
Finn ünnepi ételek
Aszaltszilvaleves
1 adag tápanyagtartalma: |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
99 kcal |
1 g |
0 g |
22 g |
Hozzávalók 6 adaghoz:
- 200 g aszalt szilva
- 1200 ml víz
- 1/2 tk. őrölt fahéj
- 100 g cukornak megfelelő sztíviapor
- 3 ek. burgonyakeményítő
Az aszaltszilvát egy lábasban feltesszük főni a sztíviaporral és a fahéjjal, főzzük kb. 15 percig. Vegyük le a tűzről. A burgonyakeményítőt előbb keverjük el egy csepp hideg vízzel, majd adjuk a leveshez. Tálaljuk melegen.
Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)
A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!