Feltöltés dátuma: 2015.12.17.

Karácsonyi gesztenyekrémleves

Karácsonyi gesztenyekrémleves

Karácsonyi gesztenyekrémleves

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
155 kcal 7 g 5 g 20 g

Hozzávalók 6 adaghoz:

7 dl tejet egy lábosban felforralunk. Míg forr, a maradék tejben simára keverjük a pudingport és az eritritet. Ha felforrt a tej, folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a pudingporos tejet, belemorzsoljuk a gesztenyemasszát, és még néhány percig főzzük. Az apróra vágott mandulát zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk. Ha szükséges, a levest botmixerrel átturmixoljuk. Mandulával meghintve, langyosan tálaljuk.

Magrik Orsolya dietetikus receptje


Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!