Feltöltés dátuma: 2014.05.21.

Polentafelfújt steviával

Polentafelfújt steviával

Polentafelfújt steviával

1 adag tápanyagtartalma:
Energia Fehérje Zsír Szénhidrát
275 kcal 10 g 16 g 18 g

Hozzávalók 8 adaghoz:

A lisztet a tejjel felfőzzük, és hozzákeverjük a vajat.
A tojások sárgáját a steviával (édesítő) habosra keverjük, majd hozzáadjuk a megfőzött lisztet, a citrom levével és reszelt héjával ízesítjük, belekeverjük a stevialeveleket is.
A tojások fehérjét habbá verjük, ezzel lazítjuk a tésztát, melyet 160 fokon 30 percig sütünk.

Bezselics Ildikó Két cica konyhája

Fotó: Tóth Milán / Px7 Digital Studio

Megjelent a diabetes2014/2. számában

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!