Feltöltés dátuma: 2013.09.09.

T1D Kilimandzsáró Expedíció

Egy 1-es típusú cukorbetegekből álló nemzetközi csoport azt az expedíciót tűzte ki célul, hogy az Afrikában található legmagasabb hegyet, az 5885 méter magas Kilimandzsárót mássza meg. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet az 1-es típusú cukorbetegség problémájára.
A kezdeményezés a Sanofi és a ’ World Diabetes Tour’ szervezet támogatásával valósul meg.

Illusztráció
Illusztráció

Ezzel a megmozdulással példát kívánnak nyújtani az 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő embereknek, családjuknak és gondozóiknak, a világ minden táján. Reményt adni, arra biztatva őket, hogy törekedjenek kitartásra, mert ezzel meg tudják valósítani álmukat!

Örömünkre szolgál, hogy velük tarthatunk ebben a kihívásban.

Kérjük, csatlakozzon hozzánk Ön is, támogassa a csapatot céljai elérésében!

Az információkat minden nap a Twitteren is követheti: https://twitter.com/T1DiabetesKILI

Ők mernek álmodni! Támogassa őket Ön is!

További információ a T1D Kilimandzsáró expedíció és a csapat tagjairól elérhető itt: http://www.epresspack.net/t1diabetes-kilimandjaro-expedition/

Megjelent a diabetes2013/4. számában

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!