Pályázatok, felhívások

Felhívás Pannon Diabetes Díj jelölésre – 2017

Az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabétesz Egyesület az I. Dunántúli Diabetes Hétvége (DDH) megrendezésének 20. évfordulójára 2011-ben Pannon Diabetes díjat alapított.

A díjat egy, a Dunántúlon dolgozó, a cukorbetegek ellátásában kimagasló szakmai és emberi teljesítményt nyújtó orvosnak és egy nővérnek vagy dietetikusnak ítélik oda az alapítók.

Az alapítók a díj alapításával nagyrabecsülésüket kívánják kifejezni a cukorbetegek közvetlen ellátásában dolgozó orvos, nővér, dietetikus kollégáknak. Szeretnének hozzájárulni az orvoslás megbecsülésének helyreállításához.

A díjra javaslatot adhatnak kellő indoklás kíséretében egészségügyi dolgozók, azok közösségei, betegek, betegszervezetek, egészségügyi és nem egészségügyi intézmények, valamint magánszemélyek.

A javaslatokat 2017. február 15-ig kérjük eljuttatni az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabétesz Egyesület irodája címére: 8200 Veszprém, Templom u. 9., e-mail: alapitvanya.cukorbetegekert@upcmail.hu.

A díj átadására a XXI. Dunántúli Diabetes Hétvégén (2017. március 9–11., Tihany) kerül sor. A pontos időpontot a DDH programjában közöljük, amely megtekinthető lesz a www.diabet.hu és a www.vanderlich.hu honlapon.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!