Nemzetközi Diabétesz Futsal-bajnokság

DiaEuro 2018

Egy arany, négy ezüst – lesz újabb arany?

DiaEuro 2018

 Egy arany, négy ezüst – lesz újabb arany?

Egy arany, négy ezüst a magyar csapat eddigi mérlege a DiaEuro futsal-Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás és cukorbeteg játékosokból álló válogatottja idén július 21–29. között Pozsonyban kísérelhetnek meg újra a dobogó legmagasabb fokára állni. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a bajnoksághoz idén először Anglia és Hollandia futsalválogatottja is csatlakozik.

 … Tovább

 Bemutatkoznak az EB-re készülő magyar diabéteszválogatott tagjai

A cukorbetegek futsal-Európa-bajnoksága, a DiaEuro 2018. július 21. és 29. között Pozsonyban kerül megrendezésre. A magyar válogatott felkészülését és részvételét a 77 Elektronika Kft. és a Sanofi támogatásának köszönhetően a DiaEuro Labdarúgó Sportegyesület szervezi. A Magyar Diabetes Társaság és a Magyar Labdarúgó Szövetség a magyar csapat szakmai partnerei, a Diabetes újság pedig a rendezvény népszerűsítését segíti. Bemutatjuk a magyar keret tagjait.

 … Tovább

 Tippelj és nyerj! • Guess and win!

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a DiaEuro 2018 rendezvényt, ezért a mérkőzésekhez kapcsolódóan játékot szerveztünk. Minden mérkőzés végeredményére tippelni lehet. A még el nem kezdődött meccsekre tudsz tippelni. A megtippelt, még el nem kezdődött meccsek tippjét az oldal kiírja; a megtippelt, már lejátszott mérkőzés tippjét az eredménynek megfelelően zölddel vagy pirossal színezi. A tippelők rangsorát a helyes tippek száma, illetve a tippek beérkezésének sorrendje adja. A legeredményesebb napi tippelő egy Dcont® ajándékcsomagot kap, amiben DiaEuro poló, Dcont® pendrive, diétás tájékoztatófüzet, kézfertőtlenítő és toll is van. A játék támogatója a valódi magyar fejlesztésű Dcont® vércukormérő készülékeket gyártó és forgalmazó 77 Elektronika Kft. Jó tippelést! We would like to make DiaEuro 2018 more exciting, so we make a guess&win game for you. You can guess the result of every match. You can only guess for a game before it starts. Your guess will be shown in the table, and after

 … Tovább

Cimkefelhő:közösség testmozgás

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!