"DIAEURO 2013" Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság

A Horvát Diabetes Társaság (CDA) szervezésében, az IDF Europe támogatásával

file

A futballpályán minden játékos egyenlő esélyekkel küzd a győzelemért. Ennek szellemében hívta életre az Ukrán Diabetes Szövetség (UDF) a DIAEURO labdarúgó-bajnokságot. Az idei DIAEURO Zadarban, Horvátországban kerül megrendezésre 2013. augusztus 26–31 között. A hagyományoknak megfelelően szeretnénk pozitív példát mutatni elsősorban a cukorbetegséggel élőknek, hangsúlyozni a tudatos életmód és a hátrányos megkülönböztetés csökkentésének fontosságát.

A DIAEURO 2013 olyan jelentősséggel bíró esemény, amely egyesíti a versengést az örömmel és az oktatással. A futball ma már sokkal több, mint sport: a pozitív hozzáállás harca a győzelemért, a sikerért. Most Neked is lehetőséged nyílik csatlakozni ehhez a nagyszerű mozgalomhoz!

Szervezők

A Horvát Diabetes Társaság a Nemzetközi Diabétesz Szövetség és az Ukrán Diabetes Szövetség támogatásával.

Időpont és helyszín

2013. augusztus 26–31., Zadar, Horvátország

Célkitűzések

Résztvevők

A résztvevők 12 európai országból érkező cukorbetegek. Egy csapat 7 játékosból áll (5 + 2 csere), + az edző és az orvos. A játékosok minimum korhatára 18 év, felső korhatár nincs. Férfiak és nők egyaránt csapattagok lehetnek.

A magyar csapat

A magyar csapat szervezője a Diabetes páciensújság, felkészülését és sikeres szereplését pedig a 77 Elektronika, a Sanofi, valamint a Magyar Diabetes Társaság is támogatja.

A csapat tagjainak a részvétel ingyenes, a költségeket a szponzorok fedezik!

A jelentkezési határidő 2013. június 14-én lezárult!

Támogatók

Sajtó

A hivatalos sajtóközlemény letölthető.

Kapcsolattartó

Béki János

Tel.: (1) 273-2844, (1) 273-2840
Fax: (1) 384-5399
E-mail: diabetes20@tudomany-kiado.hu

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!