"DIAEURO 2014" Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság

2014. szeptember 1–5.DiaEuro 2014 – Final results

Congratulations to Romania for winning this years' tournament and to Team Hungary for the second place and to Team Croatia for bronze medals!

And we would like to congratulate to the best goalkeeper André Freixieiro, to the Audience award winner Edgár Purguly, to the best player Ciprian Palade, and last but not least to Team Russia and Team Ukraine for the Fair-play award!

We are hoping to see everyone next year. Until then there are some pictures to remember…

– DiaEuro STAFF

DiaEuro 2014 – Végeredmény

Gratulálunk Romániának az idei tornagyőzelemhez, a magyar csapatnak a második helyhez és a horvát csapatnak a bronzéremhez!

A legjobb kapus idén André Freixieiro, a közönségdíjas Purguly Edgár, a legjobb játékos Ciprian Palade, a fair play játékért járó díjat pedig Oroszország és Ukrajna kapta megosztva. Gratulálunk!

Reméljük jövőre ismét találkozunk, s együtt izgulhatjuk végig – a helyszínen vagy az interneten – az eseményt. Addig a számtalan fénykép segítségével idézhetjük fel majd emlékeinket…

– a DiaEuro szervezői

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!