Hírlevelek

2023.12.20. Meghitt karácsonyt kívánunk!

Karácsonyi nyereményjáték 2023

Csatlakozz facebook oldalunkhoz, és vegyél részt nyereményjátékunkban! Karácsonyig hetente új, diétába illeszthető ünnepi receptvideóval jelentkezünk a diabetes.hu facebook oldalán, melyekből akár a teljes karácsonyi menü összeállítható.

Azon követőink között, akik mind a négy receptet megosztják, ajándékcsomagokat sorsolunk ki, melyek néhány hasznos és tanulságos olvasnivaló mellett a Diabetes magazin éves előfizetését is tartalmazzák. A játék kiírását megtalálod facebook oldalunkon.

Az utolsó, negyedik ünnepi fogás receptjét megtalálod itt: Karácsonyi almás-fahéjas pohárkrém

Ha pedig lemaradtál volna, emlékeztetőül az előző receptek:

Karácsony a nagyvilágban

„Egyetlen ünnepnek sincs olyan varázsa, mint a karácsonynak. A felnőtteket éppúgy elbűvöli, mint a gyermekeket. A karácsony a szeretet, összetartozás, az ajándékozás ünnepe, amikor az otthonokba csend és béke költözik.”

A világ bármely pontján is ünnepeljék a karácsonyt, az mindenütt a meghittségről, a szeretetről és az egymással való törődésről szól.

Nézz körül a nagyvilágban, máshol hogyan zajlik az ünnep, olvasd el a teljes cikket a diabetes.hu oldalon!

Karácsonyi üdvözlet és újévi fogadalom

A diabetes.hu csapata boldog, meghitt karácsonyt kíván minden kedves olvasójának!

Köszönjük, hogy velünk voltatok idén, és várunk vissza Titeket jövőre is. Újévi fogadalmunk, hogy 2024-ben megújul a weboldalunk, hogy még több tartalommal tudjuk segíteni olvasóinkat a mindennapokban.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!