Hírlevelek

2024.02.09. Diabetes Civil Fórum 2024 – Tájékoztató

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető/Irodavezető!

Az Alapítvány a Cukorbetegekért és a Veszprém Megyei Diabetes Egyesület a Tudomány Kiadó szervezésében, a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségével együttműködésben rendezi meg Civil Fórum nevű programját a Diabetes betegtájékoztató lap 35 éves alapításának tiszteletére.

Időpont: 2024. március 23. (szombat)
Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)
Hivatalos megnyitás és zárás tervezett időpontja: március 23., 9.00 és 16.30.

A rendezvényen a betegedukációban érintett szervezetek számára szeretnénk már bevált programokat, módszereket bemutatni, valamint átadásra kerül az Alapítvány a Cukorbetegekért Lang Gusztáv-díja és a Joslin-díjak is.
Bővebb információk, részletek folyamatosan a diabetes.hu közösségi oldalán.

A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, a helyszín befogadóképessége korlátozott. Várjuk az egyesületek, klubok és egészségfejlesztési irodák regisztrációit űrlapunkon. Minden jelentkezést a rendezvényt megelőzően visszaigazolunk.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2024

Az Alapítvány a Cukorbetegekért kuratóriuma 2009-ben díjat alapított. Az alapító a díjat évente egy Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek/civil szervezetnek kívánja adományozni, aki a cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket ért el.

Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg-közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok.
Határidő: 2024. február 20.
További részletek, korábbi díjazottak a diabetes.hu oldalon.

Legyen Ön is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozzon a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesse oldalunk naponta új információkért! Nézzen körül nálunk!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai