Hírlevelek

2022.01.28. Civil Fórum XI. - regisztráció

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető!

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségével együttműködésben, az „Európa jövőjéért” programsorozat részeként rendezi meg Civil Fórum nevű programját. Nagy hagyományú rendezvényünkre számos újdonsággal és aktualitással várjuk a klubok, egyesületek vezetőit, az érdeklődőket.

Időpont: 2022. március 5. (szombat)
Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)
Hivatalos megnyitás és zárás tervezett időpontja: március 5., 9.00 és 16.30.

A rendezvényen – a szakmai előadások mellett – átadásra kerül az Alapítvány a Cukorbetegekért Lang Gusztáv-díja, valamint a Joslin-díjak is.
A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.
Bővebb információk, részletek folyamatosan a diabetes.hu közösségi oldalán.

A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, a helyszín befogadóképessége korlátozott. Várjuk az egyesületek, klubok regisztrációit. Minden jelentkezést a rendezvényt megelőzően visszaigazolunk.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2022

Az Alapítvány a Cukorbetegekért kuratóriuma 2009-ben díjat alapított. Az alapító a díjat évente egy Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek/civil szervezetnek kívánja adományozni, aki a cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket ért el.

Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg-közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok.
Határidő: 2022. február 18.
További részletek, korábbi díjazottak a diabetes.hu oldalon.

Legyen Ön is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozzon a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesse oldalunk naponta új információkért! Nézzen körül nálunk!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai