Hírlevelek

2019.02.14. Civil Fórum IX.

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén már kilencedik alkalommal rendezi meg Civil Fórum nevű programját. Különleges alkalom az idei, hiszen 30 éve jelenik meg kiadványunk a diabéteszesek tájékoztatására, ezért a programban idén – terveink szerint – a szakmai előadások mellett a szórakoztatásnak is hangsúlyosabb szerep jut majd.

Időpont: 2019. április 6. (szombat)
Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Hivatalos megnyitás és zárás tervezett időpontja: április 6., 9.00 és 15.30.

A rendezvény témái szorosan kapcsolódnak a hatékony kommunikációhoz, részletesen ismertetésre kerülnek a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége Diabétesz Magyarországon – Orvosok és betegek szemével című tavalyi kutatásának eredményei. A Magyar Diabetes Társaság elnöke előadásában az Európai és az Amerikai Diabetes Társaság 2018. évi állásfoglalásának újdonságai kapcsán osztja meg gondolatait.
A rendezvényen kerülnek átadásra az Alapítvány a Cukorbetegekért Lang Gusztáv-díjai, valamint a Joslin-díjak is.
A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.
Bővebb információk, részletek folyamatosan a diabetes.hu közösségi oldalán.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a Fonó befogadóképessége korlátozott, kérjük mielőbb regisztrálni. Minden jelentkezést visszaigazolunk.

Kérjük osszák meg tagságukkal, hogy a Diabetes lap tulajdonosa, az Alapítvány a Cukorbetegekért várja a Lang Gusztáv-díj adományozására érkező javaslatokat.
Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg-közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok. Határidő: 2019. március 15. További részletek honlapunkon.

Küldje el egyesületének, klubjának programját naptárunkba!

Megújítjuk a korábban népszerű rendezvénynaptárunkat, márciustól ismét elérhetővé tesszük ezt a funkciót. Kérjük, várjuk minden egyesület, klub információit.
A kérdőív letölthető pdf és doc formátumban. Kérjük, küldje vissza a diabetes.hu@gmail.com e-mail címre!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!