Kedvenc receptem – Játék részvételi szabályai


kedvenc-receptem pályázat
Szavazzon ön is kedvenc receptjére, DCONT® ajándékcsomagot nyerhet!

A játék szervezője a www.diabetes.hu oldal és a diabetes.hu facebook közösség üzemeltetője, a Tudomány Kiadó Kft. A játék támogatója a valódi magyar fejlesztésű Dcont® vércukormérő készülékeket gyártó és forgalmazó 77 Elektronika Kft.

Résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező, 18 év feletti magánszemély (továbbiakban: Játékos).

A játék menete

A részvétel feltétele minimum 1 étel receptjének beküldése, de a játék időtartama alatt korlátlan számú leírás beküldhető. Minden receptet szívesen fogadunk, de a Receptsarok kiadványban való megjelenés szempontjából előnyt élveznek az egészséges, cukorbetegek étrendjébe is könnyen illeszthető ételek. Az energia- és tápanyagértéket nem kell megadni, azokat dietetikusaink számítják ki minden recepthez.

Az elkészített ételekről készült fényképeket is szívesen vesszük, de a részvételhez nem kötelező.

A receptek beküldése e-mail-ben lehetséges a diabetes@tudomany-kiado.hu címre, csatolt szövegszerkesztő állományként, az esetleges fotókat külön mellékelve.

A receptek beküldése jelen részvételi szabályok elfogadását jelenti. A dietetikusok és a játékot szervezők a beérkezett receptekből a 10 legötletesebbet kiválasztják. Ezen receptekre november 14-től lehetséges szavazni a diabetes.hu közösség facebook oldalán a recepthez tartozó fénykép kedvelésével (like). A kiválasztott receptek szerzőit a játék során nem tüntetjük fel, csak az eredményhirdetésnél kerülnek a nevek nyilvánosságra. Számos esetben kép nem érkezik, s mivel a recepteket nem akarjuk a szavazásból kizárni, illetve a szavazás során ne a beküldött képek közötti minőségi különbség legyen a döntő, ezért a kiválasztott recepteket partnerünk professzionális körülmények között elkészíti, s azokról fotósunk minőségi fényképeket csinál.

A játék időtartama

A receptek beküldésére 2020. június 22-én 12 óra és 2020. szeptember 15-én 12 óra között volt lehetőség.

A kiválasztott receptekre 2020. november 14–30. között van lehetőség szavazni.

A nyeremény

A sikeres pályázók receptjei megjelennek a Receptsarok kiadványban, amiből 3 tiszteletpéldányt postázunk. Sikeres pályázatnak számítanak a Diabetes szerkesztőbizottságának dietetikus munkatársai által ellenőrzött és jóváhagyott receptek.

A szavazásra kiválasztott 10 legötletesebb recept közül a 3 legtöbb szavazatot, kedvelést (like) kapó leírás beküldője a Family Frost egyenként 10.000 Ft-os ajándékcsomagját kapja.

A szavazók közül 5 személy Dcont® ajándékcsomagot kap. A nyertesek a játék zárásának időpontjában legtöbb lájkot begyűjtő recept bejegyzésének azon szavazói, akik az összes kedvelés ötödének megfelelő helyen szerepelnek. (Tört eredmény esetén le-, illetve felkerekítéssel.)

A nyeremények nem átruházhatók, és semmilyen esetben nem válthatók át pénzre. A nyertesek részére a nyereményeiket a Family Frost és/vagy a Tudomány Kiadó Kft. kézbesíti, az ehhez szükséges adatokat a Játékossal a diabetes.hu közösség facebook oldalán keresztül egyeztetjük. Az egyeztetésre az értesítést követő 15 napon belül van lehetőség, a visszajelzés elmaradása esetén a nyereményt nem áll módunkban megküldeni.

Egyéb

A Játékos a játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályokat és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve és lakcíme (kizárólag a település megjelölésével) a www.diabetes.hu weboldalon és a diabetes.hu facebook közösségben feltüntetésre kerülhet. A szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező a diabetes.hu közösség facebook oldalán teszi közzé.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!