Hírlevelek

2016.01.05. XI. Országos Gyermekdiabétesz Nap

2016. január 9-én Hódmezővásárhelyen, a korábbi évek hagyományait folytatva, ismét megünnepeljük, hogy a világon elsőként 1922. január 11-én egy életveszélyes ketoacidózisban szenvedő gyermek életét megmentette a szarvasmarha hasnyálmirigyéből előállított és tisztított inzulin. A végleges program elérhető a rendezvény honlapján, a szervezők a jelentkezési határidőt meghosszabbították január 8-ig.

A XI. Országos Gyermekdiabétesz Nap tiszteletére jelenik meg a Diabetes betegtájékoztató lapunk 6. Junior különszáma, amit cukorbeteg gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek, családjuknak készítettünk. Rengeteg hasznos információ, tudnivaló és érdekesség 120 oldalon.

A tartalomból:

Magazinunk postacímre megrendelhető: kattints!

Sok szeretettel és a Diabetes Junior legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt január 9-én Hódmezővásárhelyen, XI. Országos Gyermekdiabétesz Napon!

Diabetes Junior teszt

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a XI. Országos Gyermekdiabétesz Napot azok számára is, akik személyesen nem lehetnek a helyszínen, ezért a rendezvényre összeállított tesztet honlapunkon kitöltheted 2016. január 9-én 10 és 17 óra között. A kitöltők rangsorát a helyes válaszok száma, illetve a válaszadásra fordított idő adja. A legeredményesebb válaszolók díjazásban részesülnek!

A nyeremények: 10 db 5.000 Ft értékű csomag a Family Frost termékeiből, 5 db 5.000 Ft értékű összeállítás a Diab-Pont Webáruház kínálatából és 5 db 2.500 Ft értékű SpringMed könyvutalvány.

A linket pénteken közöljük facebook oldalunkon: fb.com/diabetes.hu

Sok sikert!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!