Hírlevelek

2016.01.08. Diabetes teszt

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a XI. Országos Gyermekdiabétesz Napot, ezért a rendezvényre összeállított tesztet honlapunkon kitöltheted szombaton 10 és 17 óra között.

Részletek, nyeremények: kattints!

Megjelent a Diabetes Junior 2016

A XI. Országos Gyermekdiabétesz Nap tiszteletére megjelent a Diabetes betegtájékoztató lapunk 6. Junior különszáma, amit cukorbeteg gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek, családjuknak készítettünk. Rengeteg hasznos információ, tudnivaló és érdekesség 120 oldalon, részletes tartalom a Junior weboldalon.

Sok szeretettel és a Diabetes Junior legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt január 9-én Hódmezővásárhelyen, XI. Országos Gyermekdiabétesz Napon!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!