Hírlevelek

2015.11.04. Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

Dietetikus munkatársunk már ellenőrizte a felhívásunkra érkezett recepteket, a legtöbben nagyon ötletes ételeket küldtek. A hamarosan nyomdába kerülő gyűjteményben a levesektől, salátáktól a főételeken és egytálételeken keresztül a süteményekig, desszertekig mindenféle fogás – sok ínycsiklandó színes fényképpel – megjelenik majd. Köszönjük a beküldőknek a fotókat és recepteket!
A Receptsarok 3. gyűjtemény 299 Ft/db áron már megrendelhető

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Hogy a cukorbetegség ne rontsa el az ünnepet

Vannak olvasóink, akikhez az ünnepi szám csak január elején jut el. Az ő kedvükért már most beszéljünk az ünnepekről! Függetlenül attól, hogy 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegségről van szó, nagyon igazságtalan, hogy egyetlen napra sem mehetünk szabadságra ebből a helyzetből, de tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy karácsonykor élvezhessük a családdal és a barátokkal eltöltött időt.

Karácsonyi tippek és további érdekes cikkek a Diabetes jövő heti számában:

Lapunk még megrendelhető: kattintás után!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!