Hírlevelek

2015.11.09. Speciális menü a Diabétesz Világnap hetében

Megkóstolnád, hogy valóban ízletes és egészséges ételek készíthetők-e a pénteken megjelenő Receptsarok 3. kiadványunkból? A Tranzit Art Caféban egész héten az abból kiválasztott fogásokból készül a napi menü. Ma kínai kel leves és parmezános cukkinirudak illatos jázminrizzsel lesz. Hivatkozz hírlevelünkre, és egész héten 10% kedvezményt kapsz a menü 1390 Ft-os árából! A menüt minden nap megtalálod facebook oldalukon is: Tranzit Art Café
A Receptsarok 3. gyűjtemény 299 Ft/db áron még megrendelhető.

Partnerünk ajánlata

Szabó Gyuri bácsi a cukorbetegekért

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember régóta szívügyének tartja a cukorbetegekre való odafigyelést. A kizárólag gyógynövényekből álló teakeverék, a Diabess-Györgytea, Szabó Gyuri bácsi 1999-es szabadalma hatékonyan csökkenti a cukorbetegség tüneteit és szövődményeit. Olyan, gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású termék, melynek hatásosságát népgyógyászati eredmények igazolják, és melyet már több ezer cukorbeteg fogyaszt rendszeresen. Az 5 magyar gyógynövény keverékéből, ősi családi recept alapján készült Diabess Györgytea könnyebbé teszi a cukorbetegek mindennapjait. A kezdődő cukorbetegség tüneteinek enyhítése tehát természetes úton is elérhető.
Novemberben egy kivételes akcióval kedveskedünk a cukorbetegeknek: november 1-30. között (vagy a készlet erejéig) a 100 g-os Diabess-Györgytea az 50 g-os tea áráért kapható, vagyis 4000 Ft helyett 2200 Ft-ért vásárolható meg. Keresse a Györgytea mintaboltokban és webáruházunkban!

További információk: Diabess.hu
Webáruház: Györgytea

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!