Hírlevelek

2015.11.13. Ma november 13 van és péntek…

Tehát holnap akciókkal, kedvezményekkel, a Diabetes lap legfrissebb számával és a ma megjelent Receptsarok 3 kiadvánnyal várunk a Cukorbetegek Budapesti Egyesületének diabétesz világnapi rendezvényén a Lurdy Házban és vasárnap az Egy Csepp Világnapon!

Megjelent a Receptsarok 3.

A receptgyűjteményben levesek, zöldség-, hal-, hús-, egytálételek, köretek és hidegkonyha, saláták, sós-édes sütemények és desszertek csoportosításban összesen 113 recept – 40 ínycsiklandó színes fényképpel – jelent meg, így könnyen komplett menüt is összeállíthatsz. A kiadvány hasznos segítség a diétád tervezéséhez, mert az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát mellett a zsír és fehérje mennyiségét is feltüntettük.
A Receptsarok 3. gyűjteményt 299 Ft/db áron még megrendelheted.

Dekázz velünk a cukorbetegekért!

Különleges akcióval hívja fel a figyelmet a cukorbetegek növekvő számára a Diabétesz Világnap alkalmából a DiaEuro cukorbeteg futsal-válogatott. November 14-én szombaton a csapat edzőjével, Hevesi Tamással és Szász Kitti freestyle foci világbajnokkal az Aréna Plázában közös dekázásra hívja az arra járókat. A sportolókhoz bárki csatlakozhat, aki néhány labdaérintéssel támogatná a társadalmi akciót, ugyanis minden dekázás 50 Ft-ot ér, amivel a Cukorbetegek Budapesti Egyesületét támogatják.

Mikor? 2015. november 14. 11–18 óra

Hol? Aréna Pláza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Csatlakozás a Facebookon.

Megjelent a Hypertonia magazin legfrissebb száma:

Lapunkat megrendelheted: kattintás után!

Diabétesz világnapi rendezvények

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!