Hírlevelek

2015.03.26. Sport és cukorbetegség

A hétvégén több rendezvény is a cukorbetegség és a sport kapcsolatáról szól. Szombaton már 4. alkalommal szervez tudományos napot a Sportos Cukorbetegekért Egyesület, a részletes program elérhető itt. Az előadásokra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Vasárnap a magyar cukorbeteg futsal-válogatott Hevesi Tamás edző vezetésével nyilvános csapatválogatót tart az MTK Kézilabda csarnokában (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.) 11 órától.
Szurkolj a magyar válogatottnak a helyszínen! Elkísérnéd a csapatot Kolozsvárra? Regisztrálj a vasárnapi csapatválogatón személyesen, hogy az elsők között értesülj a részletekről! Csatlakozás az eseményhez.

Áprilisban a Sportos Cukorbetegekért Egyesület is jelen lesz a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Az eseményhez kapcsolódva futónagykövetséget vállaltak és adománygyűjtésbe kezdtek a következő nyári sporttábor megszervezéséhez cukorbeteg gyerekek részére. A részletekért kattints!

"Másfajta" felkészülés

Aki olvasta és emlékszik a korábbi írásaimra, az tudja, hogy eddig mindig sporteseményekről számolhattam be, sziklamászásról és futásról. 2014 azonban másként alakult. Az edzéseket felváltotta egy egészen másfajta felkészülés. Január végén megtudtuk, hogy kisbabánk lesz! Most arról írok, hogy milyen volt a várandósságot, a szülést és az első pár hónapot megélni diabéteszesként: kattints!

Megjelent a Diabetes Junior különszámában, ami még megrendelhető: http://www.diabetes.hu/junior/megrendeles

Húsvéti ajándékötlet cukorbetegeknek

Közeleg a húsvét, és szeretnéd meglepni cukorbeteg családtagod, barátod, ismerősöd? A Diabetes magazin éves előfizetése hasznos ajándék minden érintett részére. A lap a http://www.diabetes.hu/kiadvanyok oldalon ajándékba is megrendelhető a postázási név és cím megadásával. Az ajándékozásról e-mailben színes kártyát küldünk, amit személyesen átnyújthatsz.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19