Hírlevelek

2015.03.11. Nyomdában a Diabetes 2015/1 száma

Hasznos információkat szerezhetsz a következő témákról:

Értesülj elsőként közvetlenül az újdonságokról! Lapunk megrendelhető: itt.

Sok szeretettel és a Diabetes legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt standunkon Tihanyban, a Dunántúli Diabetes Hétvége szakmai rendezvényen.

 

Partnerünk tájékoztatója

Köszönjük az Accu-Chek termékeket használó betegeink hűségét!

Örömmel tájékoztatjuk róla, hogy 2015. február 1-től új, prémium kategóriás vércukormérő készülék került kereskedelmi forgalomba, Accu-Chek Performa néven. A hozzá tartozó Accu-Chek Performa 50× tesztcsík (ISO-kód: 04 24 12 06 06 019) 2014. november 1. óta a TB támogatott termékek körébe tartozik.

Az új termékcsalád felváltja a jelenlegi Accu-Chek Active termékcsaládot, ezáltal kínálva korszerű megoldást elsősorban az inzulinos (TB támogatásra jogosult) cukorbetegek számára. Az Accu-Chek Performa termékcsalád az Accu-Chek Active termékcsalád korábbi árával megegyező áron lesz elérhető.

Amennyiben Ön inzulinos (TB támogatásra jogosult) cukorbeteg és Accu-Chek Active készüléket használ, CSEREAKCIÓNK keretében INGYEN lecseréljük a készülékét egy új Accu-Chek Performa vércukormérő készülékre!

A csereakció február 16-tól már országosan az ALMA Gyógyszertárakban is elérhető!
Keresse fel az Önhöz legközelebbi ALMA Gyógyszertárat (itt)!
A csereakció 2015. május 31-ig vagy a készlet erejéig tart.

Ezzel egyidőben az Accu-Chek Active termékcsalád árát csökkentjük, illetve az Accu-Chek Active 50× tesztcsík kikerül a TB támogatott termékek köréből. Így az Accu-Chek Active 50× tesztcsík a piacon kapható többi termékkel közel azonos árszintre kerül, TB támogatás nélküli vásárlás esetén.

A Roche Diabétesz Üzletág célja az árcsökkentéssel, hogy a 2-es típusú, gyógyszeres- vagy életmód terápián lévő diabéteszes betegek számára elérhetőbbé tegye termékeit, így segítve mindennapi vércukor-önellenőrzésüket.

Az Accu-Chek Active termékcsalád új, csökkentett ára:

Megnevezés

Ajánlott bruttó fogyasztói ár

Accu-Chek Active Kit vércukormérő

6.990 Ft

Accu-Chek Active 50x tesztcsík

2.900 Ft

Accu-Chek Active 25x tesztcsík

1.900 Ft

Bővebb információ:
www.vercukormeres.hu
06 (80) 200-694

Tapasztalataink alkották.
Roche Magyarország Kft.
2040 Budaörs, Edison u. 1.
Telefon: 06 (23) 446-800

 

Húsvéti ajándékötlet cukorbetegeknek

Közeleg a húsvét, és szeretnéd meglepni cukorbeteg családtagod, barátod, ismerősöd? A Diabetes magazin éves előfizetése hasznos ajándék minden érintett részére. A lap a http://www.diabetes.hu/kiadvanyok oldalon ajándékba is megrendelhető a postázási név és cím megadásával. Az ajándékozásról e-mailben színes kártyát küldünk, amit személyesen átnyújthatsz.

 

Amit a cukorbetegeknek feltétlenül tudni kell!

Testmozgás, testépítés, valamint zsírégetés kapcsán nap mint nap halljuk az aerob és anaerob kifejezéseket, azonban gyakran nem ismert ezek pontos jelentése. Cukorbetegségben nélkülözhetetlen a két folyamat megkülönböztetése, mert mint azt később látni fogjuk, másképpen reagál a szervezet a különböző edzéseknél: http://www.diabetes.hu/jun…/cikkek/aerob-edzes-anaerob-edzes

 

IGEN a diabéteszre

Diabéteszesnek lenni különleges dolog, a maga előnyével és hátrányával együtt: IGEN
Fenti közlemények megjelentek a Diabetes Junior különszámában, ami még megrendelhető: http://www.diabetes.hu/junior/megrendeles

 

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19