Hírlevelek

2015.04.28. Diabetes 2015/2 - hamarosan

Hasznos információk, érdekes történetek, kiváló receptek a Diabetesben

Szeretnéd megrendelni kiadványunkat postacímedre? Kattints!

Nyári táborok cukorbeteg gyerekeknek

A 77 Elektronika Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdette nyári cukorbeteg gyermektáborok támogatására vonatkozó pályázatát. Még várják a táborszervezők jelentkezését, a részletes pályázati kiírás elérhető a www.diabetes.hu/77palyazat oldalon.

A táborszervezőktől is várjuk az információkat, amelyeket ingyenesen elhelyezünk a rendezvénynaptárban honlapunkon.

Az év magánrendelője 2015

Az Év magánrendelője szavazás idén is kideríti, kik a legjobb magánorvosok Magyarországon. Május 20-ig adhatjuk le voksainkat kedvenc szakorvosaink rendelőire, a szavazók között kisorsolnak egy wellness hétvégét két fő részére. A jelöltek között számos diabetológiai is található: Szavazás

A Vanderlich Egészségcentrum – ahol a Diabetes betegtájékoztató lap alapítója, Dr. Vándorfi Győző az ügyvezető főorvos – idén is pályázott a címre. Az egészségcentrum megtalálható: Vanderlich
Kérjük, hogy – személyes tapasztalatok esetén – értékeld a rendelőt a megadott szempontok alapján! Minden értékelés fontos számukra.

Életmód felmérés

Egy egészség-életmód témájú, számítógépes és mobilalkalmazások használatával kapcsolatos felmérés elkészítéséhez kérünk segítséget az alábbi rövid kérdőív kitöltésével, ide kattintva.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásod nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19