Hírlevelek

2011.05.10. Nyerjen egy hónapra ingyenes személyi edzőt!

Szeretnénk hivatalosan is bemutatni a brit fitness szakértőt, Ryan Phillipset, aki nyáron megújuló honlapunk új szakértői csapatának tagja, és fitnesz-testmozgás témában segít majd minket tudásával. A diabetes.hu oldalhoz csatlakozása alkalmából egyedülálló lehetőséget kínál most minden olvasónknak: felajánlott 5 ingyenes szabad helyett egy hónapra az érdeklődőknek!

A Boot Camp (szabadtéri csoportos sportfoglalkozás) programot kifejezetten fogyni vágyó emberek számára fejlesztette, akik szeretnének zsírt égetni hasról, combról, fenékről, karról stb., valamint általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket. A diabetes.hu szerkesztőségéből már többen csatlakoztak.

A Boot Camp program a következőket tartalmazza:

A foglalkozások a Városligetben vannak kedden és pénteken 18.15-től. Az 5 szabad helyet Ryan a jelentkezési sorrend alapján biztosítja, regisztrálni a forms.aweber.com/form/46/1875962846.htm oldalon lehet. Az első alkalom minden érdeklődőnek ingyenes. Nincs szükség nyelvtudásra, semmilyen felszerelésre, csak sportos ruházatra és egy kis ásványvízre.

A Boot Camp módszerről és Ryan Phillipsről további információk a www.personaltrainerbudapest.com oldalon találhatók.

Előkészítés alatt Nagy Margit Konyhasarok receptgyűjteményének 2. kötete

A receptgyűjtemény első kötete az elmúlt évek során több kiadásban összesen mintegy 300.000 példányban jelent meg. Most közkívánatra előkészítettük a nagy sikerű receptgyűjtemény folytatását. A kiadványt a fogyni vágyó cukorbetegek és nem cukorbetegek részére állítottuk össze. A túlsúly jelentős rizikófaktor a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések (magas vérnyomás, szívinfarktus, stroke) kialakulásában. A testsúly csökkentése megelőzheti ezeknek a bajoknak a kialakulását. A kiadványban a Diabetes újság Konyhasarok rovatából válogattunk, melyet kezdetek óta Nagy Margit dietetikus szerkeszt, a receptek az ő alkotásai. Ajánljuk kiadványunkat minden fogyni vágyónak, minden cukorbetegnek és mindenkinek, aki egészségesen kíván táplálkozni! A receptgyűjteményben több kategóriában (levesek, zöldségételek, halételek, húsételek, köretek, egytálételek, saláták és öntetek, sütemények és desszertek) találhatók receptek, sok ínycsiklandó színes fényképpel, az ételek pontos energia- és szénhidráttartalmának feltüntetésével. A tápanyagtáblázatban mintegy 500 élelmiszer szénhidrát- és energiatartalma nyújt segítséget az egészséges étrend összeállításához. Terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

A kiadvány a héten kerül nyomdába, de még megrendelhető a tudomany-kiado.hu/konyhasarok oldalon.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat!
Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez.
Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.
Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém - Adószám: 19260192-2-19