Hírlevelek

2011.04.22. Eredményhirdetés és ingyenes "Boot Camp" lehetőség fogyni vágyóknak

Március végén Budapesten megtartottuk az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom II. Civil Fórumát, s folytatódik a páciensoktató programunk is: mind a Diabetes c. lapban, mind az interneten elérhetők az újabb előadások és a hozzájuk tartozó teszt.

Eddig adósok voltunk azonban a tavalyi tesztek eredményeinek kihirdetésével, ezt a hiányosságot most szeretnénk pótolni. Tavaly a Diabetes lap öt számában, valamint a www.diabetes.hu oldalon tesztlapot találhattak. Sajnos, nem volt olyan egyéni olvasó, aki valamennyi tesztlapot hibátlanul kitöltve küldte vissza. Együtt – és ügyesen – dolgozó közösségektől rendszeresen kaptunk kitöltött tesztlapokat. Lelkes részvételükért közülük hárman Guti Pétertől, a Tudomány Kiadó igazgatójától az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom céljának megvalósulása érdekében igazán jól hasznosítható eszközt, DVD-lejátszót vehettek át a márciusi Civil Fórumon. Az ajándékot kiérdemlő közösségek:

Egyéni díjazottak és nyereményeik:

Gratulálunk a díjazottaknak! Az ajándékokat postán küldjük meg részükre.

A tavalyi teszteken ismét lemérheti tudását: a www.diabetes.hu/oktatas/archivum/tesztek-2010 oldalon kitölthető kérdéssorokat azonnal értékeli is a rendszer, így a helyes válaszokat is megismerheti.

Ingyenes "Boot Camp" lehetőség fogyni vágyóknak

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét Ryan Phillips személyi edző, életmód-tanácsadó, a www.diabetes.hu oldal szakmai partnerének ajánlatára:

Ma az elsők között szeretnélek értesíteni arról, hogy április 26-án indul az első budapesti tavaszi Boot Camp-em, melyet magammal hoztam Angliából, és ebből az ünnepélyes alkalomból a diabetes.hu oldal minden kedves felhasználójának felajánlok 2 teljesen ingyenes Boot Camp alkalmat április 26-án (kedden) és április 29-én (pénteken).

A Boot Camp programom kifejezetten a fogyni vágyó emberek számára fejlesztettem, akik szeretnének zsírt égetni hasról, combról, fenékről, karról stb., valamint olyanoknak, akik szeretnék általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket.

Ha 1 és 15 kg közötti súlyfeleslegtől szeretnél megszabadulni nyárig, akkor a Tavaszi Zsírégető Boot Camp-em épp Neked szól!
Mindezt hogyan érjük el? Heti 2×45 perces zsírégető Boot Camp edzésekkel.

Hogy a programot ingyen és kockázat nélkül kipróbálhasd, két ingyenes edzést ajánlok Neked kedden és pénteken, 18.15-kor a Városligetben. Maximum 15 ingyenes hely áll rendelkezésre, érkezési sorrendben. Amennyiben szeretnél eljönni a Városligetbe és ingyen kipróbálni a Boot Camp-et, kérlek a következő weboldalon jelezd szándékodat: http://forms.aweber.com/form/92/740343492.htm

Remélem találkozunk!
Üdvözlettel:

Ryan