Hírlevelek

2017.04.03. Minden, amit tudni szeretnél a diabéteszről...

Minden, amit tudni szeretnél a diabéteszről...

Pontosan mi is a cukorbetegség és milyen típusai vannak? Mi az egyre többet hallott prediabétesz? Mi a kezelés célja és az egyéni HbA1c-célérték? Mi a különbség az 1-es és 2-es típusú diabétesz étrendje között?
Most szombaton kiváló szakmai előadások adnak feleletet a Civil Fórumon, a részletes program már megtekinthető közösségi oldalunkon.

A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket még lehet igényelni. Minden jelentkezést visszaigazolunk.

Felhívás!

Tisztelt Szülők!
Videófilmhez keresünk szereplőket, olyan 6–16 év közötti cukorbeteg gyerekek személyében, akik megfelelnek az alábbi feltételeknek:

A jelentkezés előfeltétele mindkét szülő írásbeli hozzájárulása.

Tudnivalók, részletes tájékoztatás a Te vagy a sztár! honlapon.

Húsvéti ajándékötlet cukorbetegeknek

Közeleg a húsvét, és szeretnéd meglepni cukorbeteg családtagod, barátod, ismerősöd? A Diabetes magazin éves előfizetése hasznos ajándék minden érintett részére. A lap oldalunkon ajándékba is megrendelhető a postázási név és cím megadásával. Az ajándékozásról e-mailben színes kártyát küldünk, amit személyesen átnyújthatsz.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!