Hírlevelek

2017.04.24. DiaEuro 2017 – Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott

Diabéteszes vagy és szereted a focit? Most itt a lehetőség arra, hogy magyar válogatott lehess!

Magyarország Hevesi Tamás szakmai irányítása mellett óriási bravúrral aranyérmet szerzett Horvátországban 2013-ban, majd háromszor is ezüstérmesként végzett a következő években!

A Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott várja tehetséges játékosok jelentkezését, hogy a magyar csapat idén is sikeresen szerepelhessen a DiaEuro Európa-bajnokságon. Felső korhatár nincs, az alsó korhatár 18 év, 1-es és 2-es típusú cukorbetegek egyaránt jelentkezhetnek.

Szeretnél a magyar csapat tagja lenni? Jelentkezz a csapatválogatóra!
A csapatválogató időpontja:
2017. április 30., vasárnap
Regisztráció kezdete: 10.30

A csapatválogató helyszíne:
Budaörsi Hermann Ottó Általános Iskola sportcsarnoka, cím: 2040 Budaörs, Ifjúság u. 6., térkép. (Bejárat a Bretzfeld utca felől!)

Szurkolj a magyar válogatottnak a helyszínen! Elkísérnéd a csapatot? Regisztrálj a vasárnapi csapatválogatón, hogy az elsők között értesülj a részletekről! Csatlakozás az eseményhez.

Partnerünk ajánlata –
Most még több pénzt és ezzel időt spórolhat meg, mutatjuk hogyan!

Az OTP Egészségpénztárnak köszönhetően most még több pénzt fordíthat arra, ami igazán számít: az egészségére.  A pénztár, „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” kampányának keretében 150 000 forint befizetésig minden költségét visszatéríti bankszámlájára!

Miért éri meg pénztártaggá válni?

Az egészségben töltött idő mindannyiunk életében elengedhetetlenül fontos. Ha esetleg megbetegszünk, szeretnénk minél gyorsabban újra egészségesek és kipihentek lenni, hogy folytathassuk mindennapi életünket.

Az OTP Egészségpénztár új promóciójának köszönhetően most még többet fordíthatunk az egészségünkre. Az újonnan belépő tagok továbbá jogosulttá válhatnak a 20 százalékos adó-visszatérítésre is az egyéni befizetéseik után, ezzel jelentősen növelve a család egészségügyi kiadásaira rendelkezésre álló forrásokat.

Az OTP Egészségpénztárban minden tag rendelkezik egy speciális, bankszámlához hasonlító egyéni számlával, melyet a pénztártag és családtagjai is egészségügyi és önsegélyező célok finanszírozására használhatnak fel.

Mire fordíthatja egészségpénztári juttatásait?

OTP Egészségpénztári számlájáról számos egészségügyi kiadást finanszírozhat, legyen szó:

Hogyan használhatja fel az egyéni számlája egyenlegét?

„EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” kampány részvételi feltételek:

Az „EGÉSZSÉG+IDŐ+PÉNZ” kampányról további részleteket az alábbi oldalon találhat!

Szájüregi szövődmények cukorbetegeknél

A cukorbetegeknél sokkal nagyobb a kockázat a különféle szájüregi betegségek, mint például a fogszuvasodás, fogínygyulladás, fogágybetegség, szájszárazság kialakulására. Ha nem követjük különös figyelemmel és nem kezeltetjük hozzáértő szakemberrel ezeket a problémákat, az súlyos esetben a fogak elvesztéséhez is vezethet.
Hogyan teheti tönkre a cukorbetegség a fogakat? Mire érdemes a diabéteszeseknek különösen figyelni? Tudnivalók és tippek a Diabetes lap most megjelent számában!

Partnerünk ajánlata – Cukorbetegek fogászati ellátása

Ingyenes fogászati szűrés, konzultáció és panorámaröntgen! Jelentkezzen be most és használja ki akciónkat!
Budavár Dentál – 1012 Budapest, Attila út 87. fem. 17.
E-mail: info@budavardental.hu
Tel.: +36 (20) 283-7181

Botra fel! – Séta a cukorbetegekért

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének szervezésében 2017. május 6-án, szombaton 14.00 órától nordic walking oktatással egybekötött séta indul az alábbi helyszíneken:

A feltüntetett telefonszámokon további információt kaphat minden érdeklődő.
Az évente megrendezésre kerülő program célja, hogy felhívja a figyelmet egyrészt a mozgás fontosságára, másrészt a kellemes élmény segítségével a cukorbetegek a saját tapasztalataikon keresztül megbizonyosodhatnak az intenzív testmozgás vércukorra gyakorolt jótékony hatásairól.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk a legfrissebb információkért! Nézz körül nálunk!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19