Hírlevelek

2011.01.22. Megjelent a Diabetes Junior, betegtájékoztató újságunk különszáma

Régi tervünket váltottuk valóra: a januári Gyermekdiabétesz Napra elkészítettük lapunk fiataloknak szánt különszámát. A nyomtatott változatot eljuttatjuk a gyermekdiabetológiai szakellátóhelyekre, klubokhoz, egyesületekhez. A lapban megjelent közlemények elérhetők a www.diabetesjunior.hu honlapon.

A tartalomból:

Diabetes a Facebookon

A diabetes.hu felkerült a Facebookra. A diabetesjunior.hu oldalon így külön regisztráció nélkül lehetséges hozzászólni a cikkekhez, "lájkolni" stb. Bízunk benne, hogy egyre többen találnak majd ránk a közösségi portálon keresztül is.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2011

Ismét eltelt egy esztendő, így újra aktuálissá vált a díj kiírása. Részletek a www.diabetes.hu/palyazatok oldalon. A díj átadására 2011-ben, a II. Civil Fórum keretében (Budapest, 2011. március 26.) kerül sor. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen lehet igényelni.

Páciensedukációs program – a tesztek beküldési határideje: 2011. január 31.

Lassan végéhez ér páciensedukációs programunk első éve. Az előadásokhoz tartozó tesztek beküldésére még január 31-ig van lehetőség. A fődíj egy hordozható számítógép, ebben a díjazásban csak az év során megjelent összes tesztet kitöltők közül részesülhet valaki. Amennyiben nem töltött ki minden tesztet, még bepótolhatja. A díj átadására 2011-ben, a II. Civil Fórum keretében (Budapest, 2011. március 26.) kerül sor. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen lehet igényelni.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!