honlapunkon is elérhetők a páciensoktatási program újabb előadásai: Dr. Rakk Erika: A cukorbetegek gondozása és Dr. Nádas Judit: A cukorbetegség késői szövődményei – Megelőzési lehetőségek, terápiás célértékek. Az anyagokhoz tartozó tesztkérdések szintén kitölthetők." />

Hírlevelek

2010.12.01. Megjelent a Diabetes 2010/6. száma

A lappal párhuzamosan a honlapunkon is elérhetők a páciensoktatási program újabb előadásai: Dr. Rakk Erika: A cukorbetegek gondozása és Dr. Nádas Judit: A cukorbetegség késői szövődményei – Megelőzési lehetőségek, terápiás célértékek. Az anyagokhoz tartozó tesztkérdések szintén kitölthetők a honlapon keresztül.

Teendő hipoglikémia esetén

Több olvasónk is megkereste szerkesztőségünket: levélben vagy telefonon érdeklődtek a hipoglikémiával kapcsolatban, megosztották velünk tapasztalataikat. A pontos tudnivalókat, tennivalókat Dr. Rakk Erika foglalta össze a lap hasábjain.

További címek a tartalomból:

Bővebb információk: www.diabetes.hu

Minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újesztendőt kívánunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!