Hírlevelek

2011.02.10. II. Civil Fórum – 2011. március 26., Budapest

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén megrendezi a II. Civil Fórumot.

A rendezvény időpontja: 2011. március 26., szombat
Helyszíne: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)

A II. Civil Fórum előadásai a szövődményekre koncentrálnak, a tervezett témák:

A rendezvényen kerül átadásra a Lang Gusztáv-díj (javaslatokat március 10-ig lehet benyújtani, részletek a Pályázatok oldalon) és az IDF Joslin-érme, valamint a tavalyi páciensoktatás tesztjeit is értékeljük.

A rendezvény szüneteiben infó-pultoknál közvetlenül is tájékozódhatnak a résztvevők a különböző betegoktatási lehetőségekről, kiadványokról. Számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket korlátozott számban a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen, illetve a Tudomány Kiadó elérhetőségein lehet igényelni.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!