Hírlevelek

2019.04.30. Megéri a korszerű kezelésekbe invesztálni

Megéri a korszerű kezelésekbe invesztálni

– Elégedett vagyok-e? Maradéktalanul soha, de Magyarországon a cukorbetegek ellátása stabil, kiszámítható rendszer keretében működik, és ez igen lényeges dolog. Ahogy az is, hogy olyan korszerű készítmények állnak rendelkezésünkre, amelyek gyakran előbb kerülnek forgalomba nálunk, mint a vezető nyugati államokban, a környező országokhoz képest pedig toronymagasan vezetünk.

Interjú Kempler Péter professzorral, a Magyar Diabetes Társaság elnökével a harmincéves Diabetes magazin legújabb számában.

További cikkeink:

Magazinunkat postacímedre is megrendelheted.

Partnerünk ajánlata

Megjelent a HERBioticum natúrkozmetikai újdonsága, a HERBioticum Diabetik lábápoló krém!

Ajánlott a cukorbetegséghez társuló száraz láb és sarok bőrének ápolására, mely könnyen kipirosodik, hámlik, viszket. A termékben felhasznált értékes növényi hatóanyagoknak köszönhetően alkalmas a cukorbeteg kéz- és lábproblémáinak kezelésére.

A természet erejével
Értékes diófalevél-, csalán- és körömvirág-kivonatokat tartalmaz, melyek biztonságos és bizonyítottan hatékony természetes anyagok. A diófalevél-kivonatot a természetgyógyászatban külsőleg alkalmazva bőrproblémák, kiütések, ekcéma kezdeti tüneteinek kialakulása és fagyások ellen is javasolják. A körömvirág-kivonat ápolja az irritációra hajlamos, érzékeny bőrt. A termékben magas koncentrációban megtalálható aloe vera kivonat hidratálja a bőrt, segítheti a bőr hámosodását.

Egyedülálló kombináció
A lábkrém kiemelkedően magas, 10%-os urea- (karbamid) tartalommal rendelkezik. Az urea puhítja a bőrt, keratolitikus hatású, míg a hozzáadott természetes teafaolaj tartalma gátolja a berepedezett bőr fertőződését. A teafaolaj szabályozza a faggyútermelést, antibakteriális hatású. A teafa illóolaj, antibakteriális hatású, amelyet szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok támasztanak alá.

Mentes
A HERBioticum Diabetik lábkrém nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket.
Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Próbálja ki!
Óvja és ápolja a lábfejet a bőrkeményedések, sarokrepedezés kialakulásától. Nyugtatja, hidratálja a száraz bőrt. Keresse országszerte a nagyobb gyógyszertárak és az ismert bioboltok polcain.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásoddal nagymértékben hozzájárulsz a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-1-19