Hírlevelek

2023.12.06. Készülj tudatosan a konyhában az ünnepi időszakra!

Készülj tudatosan a konyhában az ünnepi időszakra!

Csatlakozz facebook oldalunkhoz, és vegyél részt nyereményjátékunkban! Karácsonyig hetente új, diétába illeszthető ünnepi receptvideóval jelentkezünk a diabetes.hu facebook oldalán, melyekből akár a teljes karácsonyi menü összeállítható.

Azon követőink között, akik mind a négy receptet megosztják, ajándékcsomagokat sorsolunk ki, melyek néhány hasznos és tanulságos olvasnivaló mellett a Diabetes magazin éves előfizetését is tartalmazzák. A játék kiírását megtalálod facebook oldalunkon.

A soron következő, második ünnepi fogás receptjét megtalálod itt: Zöldfűszeres gombával töltött sertésszűz lilakáposzta-salátával

Az első ünnepi fogás receptjéért pedig kattints: Zöldséges halkrémleves

Karácsonyi készülődés: lélekben és konyhában

A karácsonyi készülődés elsősorban a lélek készülődése, de mindeközben tennivalókkal teli időszak is. Barátokkal, rokonokkal kívánunk találkozni az ünnep előtti napokban és az ünnepen. Ajándékozni szeretnénk. Ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön karácsonykor, ahogyan szeretnénk, át kell gondolni a tennivalókat. De nemcsak átgondolni, leírni is érdemes. Rögzítsük, mikor mit kell megcsinálni, hogy ne holtfáradtan essünk a karosszékbe szentestén! A teendőket már 3-4 héttel korábban elkezdhetjük.

Hogy számodra is nyugodtabban teljen az ünnepek előtti készülődés, és át tudd magad adni egy örömteli adventnek, érdemes fontolóra venni néhány tanácsot.

Olvasd el a teljes cikket a diabetes.hu oldalon.

Ajándékozz szeretteidnek hasznos olvasnivalót!

A karácsony előtti készülődés egyik sarkalatos pontja a szeretteinknek szánt ajándékok kiválasztása és beszerzése. Ilyenkor szeretnénk minél nagyobb örömet szerezni az ajándékozással, ezért hajlamosak vagyunk sokat töprengeni azon, hogy milyen ajándék lenne a legmegfelelőbb.

Ha te is elakadtál az ajándékok kiválasztásában, szeretnénk figyelmedbe ajánlani néhány hasznos és érdekes olvasnivalót, melyeknek talán szeretteid is örülnének:

A kiadványok megrendelhetők a Tudomány Kiadótól.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!