Hírlevelek

2018.01.12. Diabetes Junior 2018

Diabetes Junior 2018

2018. január 13-án Szombathelyen, a korábbi évek hagyományait folytatva, ismét megünnepeljük, hogy a világon elsőként 1922. január 11-én egy életveszélyes ketoacidózisban szenvedő gyermek életét megmentette a szarvasmarha hasnyálmirigyéből előállított és tisztított inzulin.

A XIII. Országos Gyermekdiabétesz Nap tiszteletére jelenik meg Diabetes betegtájékoztató lapunk 8. Junior különszáma, amit gyermekeknek, fiataloknak és szüleiknek, családjuknak készítettünk. Rengeteg hasznos információ, tudnivaló és érdekesség 132 oldalon.

A tartalomból:

Sok szeretettel és a Diabetes Junior legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt január 13-án Szombathelyen, a XIII. Országos Gyermekdiabétesz Napon!

Szeretnél postán saját példányt a Diabetes Junior lapból? Megrendelheted honlapunkon.

Diabetes Junior teszt - holnaptól

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a Diabetes Junior új számának megjelenését és a Gyermekdiabétesz Napot. A rendezvény alkalmából összeállított tesztet 2018. január 31-ig töltheted ki. A legeredményesebb válaszolók díjazásban részesülnek!

A linket szombaton közöljük facebook oldalunkon: fb.com/diabetes.hu

Sok sikert!

Joslin-díj 2018

Kilenc éve, a 20-dik születésnapja előtt vállalta fel a Diabetes, hogy a magyar cukorbetegek számára „hozzáférhetővé” teszi a Joslin-elismeréseket. Azóta a 25 évnyi diabéteszért járó elismerő oklevelet 67-en, az 50 diabétesszel töltött évért járó oklevelet és érmet 48-an vették át. S ami nagy büszkeségünk, már átadhattunk egy Victoria-érmet is, amely a 75 éve fennálló diabéteszért jár. Idén a VIII. Civil Fórumon ismét szeretnénk átnyújtani elismeréseket.
Minden tudnivaló és kitöltendő nyomtatvány megtalálható honlapunkon.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásoddal nagymértékben hozzájárulsz a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19