Hírlevelek

2019.11.14. Diabétesz Világnap 2019 – programok

Diabétesz Világnap 2019 – programok

A Diabetes munkatársai szombaton Veszprémben, Budapesten és Székesfehérváron, vasárnap pedig a budapesti Millenárison is várják a látogatókat a Diabetes újság legfrissebb számával.

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Diabetes Junior 2020.

Még megakadályozhatod! November végéig ketyeg a Cukorbomba

A CEOSZ rendezvénysorozatának a figyelem felhívása mellett további célja, hogy szélesebb körben megismertessék aktívan működő tagszervezeteiket. Aki már érintett, vagy megelőzés céljából szeretne többet tudni a diabéteszről, az nem marad egyedül, van hová fordulnia a kérdéseivel, hiszen a betegszervezetek ebben is tudnak segíteni.

A diabetes.hu és a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége a Cukorbomba rendezvénysorozathoz kapcsolódva játékot hirdet, amivel mindenki tesztelheti a diabétesszel kapcsolatos tudását és Dcont® vércukorszintmérő készüléket nyerhet.

A feladat a következő: válaszolj meg helyesen 3 egyszerű, diabétesszel kapcsolatos kérdést weboldalunkon a lehető legrövidebb idő alatt, miközben a Cukorbomba 1 percről visszaszámol. Az 5 db Dcont® vércukorszintmérő készülék mellett további 5 db 5000 Ft értékű SpringMed könyvutalvány a legeredményesebb résztvevők jutalma.

A játékért kattints: https://diabetes.hu/cukorbomba

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!