Hírlevelek

2016.03.09. Jubileumi Dunántúli Diabetes Hétvége

Sok szeretettel és a Diabetes idei első, legfrissebb számával várunk minden érdeklődőt standunkon Tihanyban, a XX. Jubileumi Dunántúli Diabetes Hétvége szakmai rendezvényen.

Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott

A Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott szeretne nyerni egy mezgarnitúrát, amihez segítségeteket kérjük:

DiaEuro 2016

Várjuk a tehetséges játékosok jelentkezését, hogy a magyar csapat idén is sikeresen szerepelhessen a megmérettetésen. Felső korhatár nincs, az alsó korhatár 18 év, 1-es és 2-es típusú cukorbetegek egyaránt jelentkezhetnek.

Időpont és helyszín
2016. július 24–31., Szarajevó, Bosznia-Hercegovina

Szeretnél a magyar csapat tagja lenni? Töltsd ki most a jelentkezési lapot!
Jelentkezési határidő: 2016. március 20.

Húsvéti ajándékötlet cukorbetegeknek

Közeleg a húsvét, és szeretnéd meglepni cukorbeteg családtagod, barátod, ismerősöd? A Diabetes magazin éves előfizetése hasznos ajándék minden érintett részére. A lap a http://www.diabetes.hu/kiadvanyok oldalon ajándékba is megrendelhető a postázási név és cím megadásával. Az ajándékozásról e-mailben színes kártyát küldünk, amit személyesen átnyújthatsz.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2016

A cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket elérő, Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek és egy civil szervezetnek adományoz évente díjat a Diabetes lap tulajdonosa, az Alapítvány a Cukorbetegekért.

Javaslatot tehetnek magánszemélyek, cukorbeteg-közösségek, egészségügyi intézmények, önkormányzatok. Határidő: 2016. március 16.

Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására: további részletek

Civil Fórum VI.

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében idén is megrendezi Civil Fórum programját.

A rendezvényen kerülnek átadásra az IDF Joslin-díjai. A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők, számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

Részletek: VI. Civil Fórum

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Személyi jövedelemadó 1%

Kérünk, hogy személyi jövedelemadód 1 százalékával támogasd alapítványunkat! Támogatásoddal nagymértékben hozzájárulsz a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!