Hírlevelek

2012.01.05. Javaslatkérés Lang Gusztáv-díj adományozására – 2012

Ismét eltelt egy esztendő, így újra aktuálissá vált az Alapítvány a Cukorbetegekért kuratóriuma alapította díj kiírása. Az alapító a díjat évente egy Magyarországon élő és tevékenykedő magánszemélynek és egy civil szervezetnek kívánja adományozni, akik a cukorbetegek valamely közösségének megteremtésében, annak működtetésében, a diabétesszel élők oktatásában, életminőségének javításában kiemelkedő eredményeket értek el.

A díj egy, a herendi Porcelán Manufaktúrában készült emlékplakettet és 100.000 Ft-ot tartalmaz.

További információk a http://www.diabetes.hu/alapitvany/palyazatok oldalon. A díj átadására 2012-ben a III. Civil Fórum keretében (Budapest, 2012. március 3.) kerül sor. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen lehet igényelni. A tervezett programról, részletekről hamarosan új értesítést küldünk.

Páciensedukációs program – a tesztek beküldési határideje: 2012. január 31.

Lassan végéhez ér betegoktató programunk második éve. Az előadásokhoz tartozó tesztek beküldésére még január 31-ig van lehetőség. Amennyiben nem töltött ki minden tesztet, még bepótolhatja. A díjak átadására 2012-ben a III. Civil Fórum keretében kerül sor.


Partnerünk ajánlata:

Jövő héttől ismét Boot Camp edzéseket tart Ryan Phillips. Mi a Boot Camp? A Boot Camp (csoportos sportfoglalkozás) fogyni vágyó olyan emberek számára kifejlesztett mozgásprogram, akik szeretnének zsírt égetni hasról, combról, fenékről, karról stb., valamint általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket. A diabetes.hu szerkesztőségéből már csatlakoztak, a rekord 18 hét alatt –16 kg.

A Boot Camp program – többek között – a következőket tartalmazza:

A foglalkozások helyszíne a könnyen megközelíthető Roxy Studio (1136 Budapest, Tátra u. 4.), időpontja hétfőn 18.30–19.30 és szerdán 19.00–20.00 között.

A Boot Camp díja 4 hetenként 20.000 Ft, de az első 5 jelentkező számára az első hónap csak 15.000 Ft. Jelenleg összesen 9 hely áll rendelkezésre, legyen az elsők között!

Jelentkezés: diabetes20@tudomany-kiado.hu
Bővebb információ: +36-20-299-1649 (angolul) vagy +36-20-978-6834 (magyarul)

Az edzővel készült interjú a http://www.diabetes.hu/cikkek/diabetes/1103/ryan-phillips oldalon található.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!