Hírlevelek

2011.12.15. Megújult a www.diabetes.hu oldal!

A felső menüben új gomb jelent meg bal szélen: Szemléletmód

Ide gyűjtöttünk össze minden fontos információt, ami az elmúlt években lapjainkban megjelent. Most lehetőség van szerzők és téma alapján a keresésre, illetve külön kategóriákat is kialakítottunk:

Bízunk benne, hogy sok hasznos olvasnivalót találnak majd, mi most egy aktuálisat szeretnénk figyelmükbe ajánlani: Hogyan készüljünk a karácsonyi menü elkészítéséhez?

Minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újesztendőt kívánunk!


Partnerünk ajánlata:

Megjelent a SpringMed Kiadó újdonsága!

Cukorbetegek nagy süteményeskönyve – Nem csak cukorbetegeknek

„Lehet-e a cukorbetegnek édességeket fogyasztani? Ha igen, mire figyeljen? A könyvben édességek, torták, lekvárok, befőttek és sós sütemények, pizzafélék széles kínálata található. A dietetikus szerző és szerzőtársa – aki egykor súlyos cukorbetegségben szenvedett, mára azonban a helyes diétának és életmódnak köszönhetően gyógyszermentesen él – gondosan összeállított és kipróbált receptjei, a kiszámolt kalóriafogyasztás mértékével kiegészítve, olyan támpontot nyújtanak az olvasóknak, hogy a könyvben szereplő több száz recept elkészítése nem lesz gond. Előnye a könyvnek, hogy azok is tudják e recepteket használni, akik nem szenvednek cukorbetegségben, de súlyfeleslegük miatt szeretnének odafigyelni a kalóriabevitel mértékére, vagy egyszerűen szeretnék elkerülni a fölösleges kilók lerakódását.”

Szerzők: Gézsi Andrásné – Máger József
320 oldal
Bolti ár: 3480 Ft
Kedvezményes ár: 2785 Ft, ami a SpringMed Könyvesboltban (1114 Budapest, Bartók Béla út 62–64.) történő vásárláskor és webáruházunkban (www.springmed.hu) történő online megrendelés esetén érvényes.