Hírlevelek

2011.04.13. Megjelent a Diabetes 2011/2. száma

Március végén, Budapesten megtartottuk az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom II. Civil Fórumát, s ezzel folytatódik lapunk sorozata is. Ismét minden számunkban legalább két olyan szakmai cikket olvashatnak, amelyet lapunkkal egy időben honlapunkon is megtalálnak videó formájában. Aktuális előadások: Dr. Mácsai Emília: A cukorbetegségben kialakuló vesebetegség és Dr. Nagy-Szakáll Zsuzsanna: A vércukor-önellenőrzés új módszere: 360° View Átfogó Vércukorszint-értékelő Rendszer.

Játszhatnak is: ha helyesen töltik ki a tesztlapot, és visszaküldik, ajándékot nyerhetnek. A tavalyi tesztek eredményeit jövő héten a honlapunkon, valamint a Diabetes 2011/3. számában tesszük közzé.

További címek a tartalomból:

Számos klub és egyesület programkínálata a Rendezvénynaptárban

Folyamatosan bővül a Rendezvénynaptár: országos és helyi események, előadások és szűrések egyaránt megtalálhatók benne. Szívesen fogadunk információkat minden további eseményről (http://www.diabetes.hu/rendezveny/naptar).

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük, személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat!
Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez.
Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.
Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!