Hírlevelek

2014.10.23. Hevesi Tamás a döntőben!

Hétvégén Sztárban sztár döntő! Hevesi Tamás előadóművész, aki a magyar cukorbeteg futsal válogatott edzője is, eddig nagyon sikeresen szerepelt! Kérünk mindenkit, hogy segítsük Őt, hogy minél előkelőbb helyen végezhessen a végső megmérettetésen.

Buzás Sándorné Jusztina, a Törökszentmiklósi Cukorbetegekért Egyesület elnökének felhívása alapján (is) szavazzunk Hevesi Tamásra!

"Kedves Sorstársaim! Hevesi Tamás sorstársunkat szerintem mindenki ismeri a cukorbetegek közül. Jelenleg a TV2 Sztárban Sztár műsorban igen kiemelkedően szerepel. Tudjátok az élete a bizonyítás, melyet hétről hétre igyekszik megmutatni úgy cukorbetegként, mint énekesként. Az elmúlt héten biztosan sokan vettétek fel a telefont, mert Tamás bejutott a döntőbe, melyhez nagyon kellett a közönség őszinte, melegszívű szavazata. Kérlek benneteket szervezzük meg, hogy minél több cukorbeteg adja le szavazatát. Szavazatunk és a szerencse kell, hogy megnyerje a színvonalas vetélkedőt. Segítségünkkel ismét elmondhatjuk, hogy összefogással „együtt erősebbek vagyunk”! Szavazzatok Hevesi Tamásra, büszkeségünkre, hogy a verseny győzteseként üdvözölhessük: +36-91-334-333 telefonon a 04 kódra! Mindenkinek nagyon köszönjük!"

A glikémiás index és más diétás problémák

Tudjuk, a buta ember hiszi azt, hogy mindent tud, az okos ember érzi úgy, hogy keveset. Sorstársunk diétával kapcsolatos kérdéseire szakértőnk válaszol – párbeszédükből sokan és sokat tanulhatunk: A dietetikus válaszol

Receptsarok 2. – Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

A Konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat első négy kötete eddig közel 600.000 példányban jelent meg az elmúlt évek során, több kiadásban. Nagy Gyuláné Tajti Éva a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikájának vezető dietetikusa, aki a Hypertonia betegtájékoztató lapunk receptjeit, valamint a táplálkozási rovatot a kiadvány indulása óta szerkeszti. Sorozatunk új, 5. kötetében az ő receptjeiből válogattunk. Megrendelés: Receptsarok2

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Rendezvénynaptárunkban már megtalálható számos, a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos esemény. Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről: diabetes20@tudomany-kiado.hu