Hírlevelek

2014.10.31. Hétfőn jelenik meg a megújult Diabetes jubileumi évfolyamának következő száma

Hétfőn jelenik meg a megújult Diabetes jubileumi évfolyamának következő száma

Hasznos információkat szerezhetsz a következő témákról:

Értesülj elsőként közvetlenül az újdonságokról! Még tart jubileumi előfizetési akciónk: http://www.diabetes.hu/kiadvanyok

Partnerünk ajánlata

Tálcán kínáljuk a lehetőséget!

Diétás hétvége a debreceni Aquaticumban

Az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** novemberben külön programsorozattal kedveskedik ételintoleranciával és cukorbetegséggel élő vendégeinknek, illetve mindazoknak, akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt.

Amit ezen a hétvégén kínálunk még vendégeinknek: svédasztalos vacsora és reggeli; egészséges élelmiszer-bemutató- és vásár; egészségügyi szűrések; étrendi- és személyes tanácsadások; beszélgetések szakértőkkel; sztárvendég: Hevesi Tamás.

További információt ide kattintva talál.

Receptsarok 2. – Már 19.000 eladott példány! Még rendelhető!

A Konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat első négy kötete eddig közel 600.000 példányban jelent meg az elmúlt évek során, több kiadásban. Nagy Gyuláné Tajti Éva a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikájának vezető dietetikusa, aki a Hypertonia betegtájékoztató lapunk receptjeit, valamint a táplálkozási rovatot a kiadvány indulása óta szerkeszti. Sorozatunk új, 5. kötetében az ő receptjeiből válogattunk. Megrendelés: Receptsarok2

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Rendezvénynaptárunkban már megtalálható számos, a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos esemény. Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről: diabetes@tudomany-kiado.hu