Hírlevelek

2014.11.08. Diabétesz Világnap 2014.

Rendezvénynaptárunkban már megtalálható számos, a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos esemény. Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Sok szeretettel és kedvezményekkel várjuk a Tudomány Kiadó/Diabetes standján november 15-én a Lurdy Házban és november 16-án a Syma Csarnokban! A rendezvényeken már kapható Receptsarok2 kiadványunk.

 

DiaEuro gálamérkőzés

A tavalyi DIAEURO győztes cukorbeteg futsal válogatott és az UTE futsal csapat Gálamérkőzése

A Sanofi és a 77 Elektronika Kft. a Diabétesz Világnap alkalmából, a DiaEuro Cukorbeteg Futsal Európa-bajnokságon Hevesi Tamás vezetésével idén ezüstérmet szerzett cukorbeteg válogatott és az UTE futsal csapat gálamérkőzésével hívja fel a figyelmet arra, hogy cukorbetegen is lehet teljes életet élni és magas szintű sportteljesítményt nyújtani. A testmozgás a rohamosan terjedő cukorbetegség megelőzése szempontjából fontos, könnyen befolyásolható kockázati tényező.

A jótékonysági gálamérkőzésen a Sanofi és a 77. Elektronika Kft. gólonként 50.000 Ft-tal, de minimum 200.000 Ft-tal támogatja a betegségmegelőzés szolgálatában tevékenykedő „Egészséges Újpestért Alapítvány” munkáját.

Időpont: 2014. november 13. csütörtök, 12:30 óra
Helyszín: Halassy Olivér Sportközpont (1045 Budapest Pozsonyi u. 4/C)

 

Partnerünk ajánlata

Csökkentse magas vércukorszintjét természetes úton Diabo-val, most egyet fizet kettőt kap akcióban!

Szeretnénk bemutatni egy olyan gyógynövényekből álló készítményt, melynek fő összetevője hozzájárul a vércukorszint csökkentéséhez. A Diabo étrend-kiegészítő gyógynövényeket tartalmaz, forradalmian új diabetikus készítmény, magyar termék, előállítása a legmodernebb biotechnológiával (szuperkritikus extrakció) történik, nincs ismert mellékhatása és gyorsan hat.

A felhasznált gyógynövényeken túl a teljes gyártási és ellátási folyamat során szigorú kémiai, mikrobiológiai és fizikai tesztek biztosítják a termék kiváló minőségét. A termék ezen felül megfelel az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos nemzetközi előírásoknak, tanúsítási rendszereknek is.

És akkor nézzük, mit is tartalmaz a Diabo.
Orvosi zsálya: Jelentős vércukorszint-csökkentő, emésztést elősegítő, gyulladáscsökkentő hatás
Olajfalevél: Vérnyomáscsökkentő, keringésjavító hatás
Máriatövismag: A diabétesz következtében kialakuló májproblémákat enyhítő hatás
Lepkeszegmag: Emésztést elősegítő, vércukorszint-csökkentő hatás
Fahéj: Még 12 órával a bevételt követően is hatása van a szervezet cukorháztartására
Szegfűszeg: Tradicionális gyógynövényként szerepel a diabétesz kezelésében
Vörösszőlőmag és -héj: Igazoltan meggátolja a diabétesz kialakulását

A készítményben felhasznált lepkeszegmag hozzájárul a vércukorszint csökkenéséhez, és a többi összetevővel együtt pozitív hatással lehet olyan problémákra is, mint a magas koleszterin és testtömeg.

Számos klinikai teszt igazolja a Diabo gyógynövényi összetevőinek vércukorszint-csökkentő hatását.
A Diabo alkalmazása egyszerű; 125 ml-es, műanyag mérőedényt tartalmazó üvegben kapható, naponta kétszer kell fogyasztani.

Rendeléshez kattintson ide vagy hívja a +36 20 529 4946 számot!

Receptsarok 2. – Még rendelhető!

A Konyhasarok receptgyűjtemény-sorozat első négy kötete eddig közel 600.000 példányban jelent meg az elmúlt évek során, több kiadásban. Nagy Gyuláné Tajti Éva a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikájának vezető dietetikusa, aki a Hypertonia betegtájékoztató lapunk receptjeit, valamint a táplálkozási rovatot a kiadvány indulása óta szerkeszti. Sorozatunk új, 5. kötetében az ő receptjeiből válogattunk. Megrendelés: Receptsarok2