Hírlevelek

2013.03.26. Civil Fórum májusban

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében – a korábbi évek sikerére, a program növekvő népszerűségére tekintettel – idén megrendezi a IV. Civil Fórumot.

A rendezvény időpontja: 2013. május 4., szombat

Helyszíne: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)

A IV. Civil Fórum előadásai:

A rendezvényen kerül átadásra a Lang Gusztáv-díj és az IDF Joslin-érme. A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők a különböző betegoktatási lehetőségekről, kiadványokról. Számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

A rendezvény továbbra is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket korlátozott számban a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen lehet igényelni. Minden jelentkezést visszaigazolunk

Diabetes 2013/1

Idén rendhagyó módon nem márciusban jelent meg a Diabetes első száma, ahogy azt olvasóink korábban megszokhatták. A lapot az év talán legjelentősebb diabetológiai orvosi rendezvényére, a Dunántúli Diabetes Hétvégére (Tihany, 2013. április 12–14.) időzítve készítjük, április 10-én jelenik meg. A további számok május végén, majd június végén jelennek meg. A második félév ütemezése a hagyományoknak megfelelően szeptember, november és december.

Címek az első szám tartalmából:

Húsvéti ajándékötlet cukorbetegeknek

Vészesen közeleg a húsvét, és nincs ajándékötlete cukorbeteg családtagjának, barátjának, ismerősének? A Diabetes magazin éves előfizetése hasznos ajándék minden érintett részére. A lap a http://www.diabetes.hu/kiadvanyok oldalon ajándékba is megrendelhető a postázási név és cím megadásával. Az ajándékozásról e-mailben színes kártyát küldünk, amit szeretteiknek átnyújthatnak.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!