Hírlevelek

2015.07.24. Elődöntőbe jutott a magyar válogatott

Nagyszerű küzdelemben a magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott legyőzte Portugáliát a kolozsvári futsal Európa-bajnokságon, ezzel bejutott az elődöntőbe, amelyben Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfele magyar idő szerint délután öt órától.

A mérkőzést percről percre a diaeuro.org oldalon lehetséges követni, az EB eredményeiről folyamatosan beszámolunk a https://www.facebook.com/diabetes.hu közösségi oldalunkon.

DiaEuro Játék

Tippelj és nyerj! Minden mérkőzés végeredményére tippelni lehet http://www.diabetes.hu/diaeuro/2015/toto oldalon. A legeredményesebb napi tippelő egy Dcont® ajándékcsomagot kap, amiben DiaEuro poló, Dcont® pendrive, diétás tájékoztatófüzet, kézfertőtlenítő és toll is van.

A magyar csapat bemutatkozó videója: itt. A keret tagjaival készült interjúk: itt olvashatók.

A magyar csapat szervezését a DiaEuro Labdarúgó Sportegyesület végzi, a válogatott felkészüléséhez pedig a tavalyi EB-t is megrendező 77 Elektronika Kft. és a Sanofi nyújt biztos hátteret.

A magyar csapat folyadékpótlásáról a Coca-Cola ásványvizei és sportitalai gondoskodnak.

Hajrá Magyarország!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!