Hírlevelek

2015.07.12. DiaEuro 2015: Egy hét múlva megnyitó és sorsolás!

Jövő vasárnap este a megnyitó keretében négycsapatos csoportokba sorsolják a nemzetek cukorbeteg-válogatottjait Kolozsváron, a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságán. Magyarország tavalyi ezüstérmesként a B csoport kiemeltje, az első mérkőzését az előzetes program alapján július 20-án 11 órától játssza.

Addig minden szurkolónak még egy hét áll rendelkezésére, hogy értékes nyereményekért játsszon! Nincs más dolgotok, mint válaszolni egy-egy kérdésre, amelyek a júliusi DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnoksághoz kapcsolódnak. Részletek itt.

Bemutatkoznak az EB-re készülő magyar diabéteszválogatott tagjai

A magyar csapat legfiatalabb tagja Barta Barnabás. Tavaly csak néhány napon múlt, hogy nem kerülhetett a keretbe: akkor még nem töltötte be 18. évét… „Mindenki az EB-győzelemért fog küzdeni!”
Ismerd meg Te is a csapattagokat!

Vajon melyik tábor kerül a Diabetes 2015/4 számának borítójára?

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Küldjetek beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!