Hírlevelek

2015.07.03. Magyar cukorbeteg a Mount Everesten

Nincs lehetetlen

Soós István az első ember a világon, aki inzulinos cukorbetegként feljutott a Mount Everestre, 6500 méterig. Története és további érdekes cikkek a Diabetes legfrissebb számában:

Szeretnéd megrendelni kiadványunkat postacímedre? Kattints!

Strényer dr. cikke honlapunkon videóelőadásként is megtekinthető: A cukorbeteggel kapcsolatos jogi szabályok

Játssz velünk: töltsd ki a cikkhez tartozó tesztlapot, a legeredményesebb kitöltők a Springmed ajándékutalványait kapják!

DiaEuro 2015: Elindult a visszaszámlálás

2015. július 19. és 26. között negyedik alkalommal rendezik meg a cukorbetegek futsal futsal-Európa-bajnokságát – Belgiumtól Üzbegisztánig 17 országból, több mint 200-an játszanak majd a fedett pályákon, hogy bebizonyítsák, a sportban sincs helye a diszkriminációnak. A házigazda a tavalyi győztes, Románia, a mérkőzéseknek pedig Kolozsvár ad majd otthont.

Sorozatunkban bemutatkoznak az EB-re készülő magyar diabéteszválogatott tagjai, ez alkalommal Sándor Balázs történetét olvashatod: „Dicsőség, hogy képviselhetem hazámat”
Ismerd meg Te is a csapattagokat!

Elindult a DiaEuro Kvíz!

Játssz értékes nyereményekért! Nincs más dolgod, mint válaszolni egy-egy kérdésre, amelyek a júliusi DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnoksághoz kapcsolódnak. Részletek itt.

Vajon melyik tábor kerül a Diabetes 2015/4 számának borítójára?

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Küldjetek beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!