Hírlevelek

2016.07.21. DiaEuro 2016: Vasárnap megnyitó és sorsolás

Vasárnap este a megnyitó keretében négycsapatos csoportokba sorsolják a nemzetek diabéteszválogatottjait Szarajevóban, a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságán. Magyarország tavalyi ezüstérmesként kiemelt, az első mérkőzését az előzetes program alapján július 25-én délután játssza.

Addig minden szurkolónak még van lehetősége, hogy értékes nyereményekért játsszon! Nincs más teendő, mint válaszolni néhány – a júliusi DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnoksághoz kapcsolódó – kérdésre.

Bemutatkoznak az EB-re készülő magyar diabéteszválogatott tagjai

A keret tagjaival készült interjúk már olvashatók.

A magyar csapat mérkőzéseit percről percre a válogatott facebook oldalán és a diaeuro.org honlapon lehet követni.

Vajon melyik tábor kerül a Diabetes 2016/4 számának borítójára?

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Küldjetek beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu honlap beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!