Hírlevelek

2016.07.25. Elkezdődött a DiaEuro 2016 Szarajevóban

Tegnap este kisorsolták a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságának selejtezőkörét. A hétfőtől szombatig tartó kontinensviadalon a Hevesi Tamás vezette magyar válogatott első ellenfelei Olaszország, Belgium és Ukrajna lesznek. A csoportkörből az első két helyezett jut tovább.

A magyar válogatott kerete: Tövisháti Tamás, Barta Barnabás – kapusok, Brondics Péter, Czernai Gábor, Földvári Dániel, Jacsmanik Attila, Kanalas László, Nagy Roland, Pinczés Balázs, Purguly Edgár – mezőnyjátékosok.

DiaEuro Játék

Tippelj és nyerj! Minden mérkőzés végeredményére tippelni lehet http://www.diabetes.hu/diaeuro/2016/toto oldalon. A legeredményesebb napi tippelő egy Dcont® ajándékcsomagot kap, amiben DiaEuro poló, Dcont® pendrive, kézfertőtlenítő és toll is van.

Eredmények, beszámolók

A DiaEuro eredményeiről folyamatosan beszámolunk a magyar csapat közösségi oldalán, a magyar mérkőzéseket percről percre a diaeuro.org oldalon lehetséges követni.

A magyar csapat szervezését a DiaEuro Labdarúgó Sportegyesület végzi, a válogatott felkészüléséhez pedig a 77 Elektronika Kft. és a Sanofi nyújt biztos hátteret.

A magyar csapat folyadékpótlásáról a Coca-Cola ásványvizei és sportitalai gondoskodnak.

Hajrá Magyarország!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!